Leveranstid
Leveranstiden är normalt ca 1-4 arbetsdagar beroende på om produkten finns på lager eller måste beställas från leverantör. Om leverans ej kan ske inom 14 dagar meddelar vi dig detta och köpet kan då hävas om man så önskar (gäller ej specialbeställningar).

Frakt
Leveranser sker med Postnord eller DHL till servicepoint. Fraktkostnad för privatpersoner debiteras med 169 kr för reservdelar och 595 kr för maskiner (framgår vid betalning).
För återförsäljare tillkommer fraktkostnad.
Om ett paket beställs hem till dörren och ingen tar emot leveransen förbehåller vi oss rätten att debitera eventuella avgifter som vi får pga detta och outlösta paket hos ombud debiteras 395:- inkl moms för att täcka våra kostnader. För leverans till öar inom Sverige som inte nås med paketbil eller leveranser till utlandet kan det förekomma andra avgifter. Tänk på att du som kund kan behöva legitimera dig för att kunna hämta ut eller ta emot leverans.

Returer
Returrätt enligt lag. Produkten skall ligga i obruten förpackning, kunden står för returfrakt.
Återförsäljare har ingen returrätt enligt ÅF-avtal.

Transportskador
Om en vara drabbats av transportskada eller kommer bort under leverans ska detta meddelas oss snarast. Dokumentera eventuella skador på paket innan de öppnas och spara också all förpackning om ni upptäcker att en vara är skadad för att lättare kunna avgöra vem som ska stå för eventuell ersättning.

Betalning
Betalning sker säkert med Klarna Checkout (eller via faktura för återförsäljare).

Garanti
Alla varor säljs med minst 12 månaders garanti (se närmare på varje produkt) och gäller från fakturadatum. Vid en eventuell reklamation maila oss på support@tidab.se med beskrivning av felet tillsammans med ordernr. Om det är möjligt kommer vi att laga produkten annars skickar vi en ny till er. Garantin gäller de garantier som är lämnade av våran leverantör till oss. Garantin gäller ej felaktig inkoppling, handhavandefel, slitage eller ingrepp i produkten. Konsument- och distansköplagen tillämpas och vi följer eventuella beslut från ARN.

Personuppgifter
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar dina uppgifter i vår verksamhet och tillhandahåller den service du förväntar dig av oss. Vi varken säljer eller på annat sätt överlåter personuppgifter till 3:e part.
Är du under 18 år krävs målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Förbehåll
Vi friskriver oss från eventuella skrivfel på hemsidan.

Företagsinfo
Tidab AB har F-skatt och är momsregistrerat.
Org nr: 556657-5089

Besöksadress
Bräddehagen 3
534 92 Tråvad

Kontakt:
info@tidab.se